Close

Goede doelen

Goede doelen

De Nederlandsche Tafelronde Hoeksche Waard Nr.75 steunt met haar projecten een aantal goede doelen in en rondom de Hoeksche Waard. Hieronder leest u welke doelen wij steunen.

Gehandicapte kinderen

Ieder jaar staan de gehandicapte kinderen in de Hoeksche Waard centraal. Vooral de kinderen met een verstandelijke beperking willen wij graag steunen. Hiervoor lopen een aantal projecten waaronder bijvoorbeeld 2 recente:

  • Sinds 1995 wordt er elk jaar een kampeerweekend georganiseerd. Een groep van ongeveer 30 kinderen en jong volwassenen wordt er een weekend mee op uitgenomen.
  • In Oud-Beijerland verzorgden we een deel van de inrichting van de centrale ruimte van een complex waar jong volwassenen met een verstandelijke handicap zelfstandig kunnen gaan wonen.

KNRM Dordrecht

Met onze jaarlijks zeilevenement De Hoekschevaart steunen wij al een aantal jaren achter elkaar de KNRM Dordrecht. Door onder andere onze steunen kunnen zijn binnen enkele minuten vanuit Dordrecht naar bijvoorbeeld Numansdorp varen.

Geven om jong leven

Met een nieuw evenement in 2013 hopen wij een nieuw doel goed te ondersteunen, te weten

Geven Om Jong Leven. De stichting heeft tot doel het organiseren van een vakantiedag voor oncologische patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. Ieder jaar gaat een groot aantal kankerpatiëntjes met hun ouders en broertjes en/of zusjes een dag naar de Efteling.

Op 5 oktober houden wij een Let There Be Light party in Nieuw-Beijerland. Kom eten, drinken, dansen, geven om jong leven!

 

Overige

Naast deze doelen worden er geregeld bijdragen geleverd aan andere organisaties binnen de Hoeksche Waard. Zo ontving de voedselbank Hoeksche Waard computerhardware en opbergstellingen en leverde we een financiële bijdrage aan het Bram Rosa Festival in Nieuw Beijerland.

Write Your Comment

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>